2

Top 10 anime-uri de vazut intr-o viata

Salutare dragilor! Astazi o sa va prezint un top (personal) cu 10 anime-uri de vazut intr-o viata.

Pe locul 10 avem anime-ul Code Geass.

În anul 2010, Imperiul Sfânt al Britaniei se stabilește ca o națiune militară dominantă, începând cu cucerirea Japoniei. Renunțând la Zona 11 după înfrângerea sa rapidă, Japonia a văzut o rezistență semnificativă împotriva acestor tirani în încercarea de a-și recâștiga independența.

Lelouch Lamperouge, prințul exilat al Britanniei, din păcate, se află prins într-un foc încrucișat între forțele armate ale celor două națiuni. El este în stare să scape, totuși, datorită apariției în timp util a unei fetițe misterioase pe nume C.C., care îi acordă lui Geass “puterea regilor”. Realizând potențialul vast al noii sale “puteri de ascultare absolută”, Lelouch se lansează într-o călătorie periculoasă ca vigilentul mascat cunoscut sub numele de Zero, conducând un atac nemilos împotriva Britanniei pentru a se răzbuna odată pentru totdeauna.

Locul 9: Bleach.

Ichigo Kurosaki este un învățător obișnuit – până când familia lui este atacata de un Hollow, un spirit corupt care caută să devoreze sufletele umane. Atunci se întâlnește cu un regizor de suflet numit Rukia Kuchiki, care se rănește în timp ce protejează familia lui Ichigo de atacator. Pentru a-și salva familia, Ichigo acceptă oferta lui Rukia de a-și lua puterile și, ca rezultat, devine un Soul Reaper (o clasa populara in lupte).

Locul 8: SAO (Sword Art Online).

În anul 2022, realitatea virtuală a progresat prin salturi și limite și este lansat un joc masiv de jocuri online printre care si unul numit Sword Art Online (SAO). Cu ajutorul tehnologiei “NerveGear”, jucătorii pot controla avatarele lor în joc folosind doar gândurile lor.

Locul 7: Fairy Tail.

În țara mistică a lui Fiore, magia există ca o parte esențială a vieții de zi cu zi. Nenumărate bresle magice se află în centrul tuturor activităților magice și servesc ca locații pentru ca maghiarii cu aceeași minte să se îmbrace și să preia cererile de muncă. Printre ei, Fairy Tail se deosebește de restul ca un loc de forță, spirit și familie.

Locul 6: Dragon Ball Z.

La cinci ani după ce a câștigat turneul World Arts Arts, Gokuu trăiește acum o viață liniștită cu soția și fiul său. Acest lucru se schimbă cu toate acestea, odată cu sosirea unui inamic misterios numit Raditz, care se prezintă drept fratele pierdut de mult timp al lui Gokuu. El dezvăluie că Gokuu este un războinic al rasei Saiyan, o dată puternică, dar acum aproape dispărută, a cărei lume a fost complet anihilată. Când a fost trimis pe Pământ ca un copil, singurul scop al lui Gokuu era să cucerească și să distrugă planeta; dar după ce a suferit amnezie dintr-o rănire a capului, natura sa violentă și sălbatică sa schimbat și, în schimb, a fost crescută ca un băiat bun și bine manevrat, luptându-se acum pentru ai proteja pe alții.

Locul 5: Naruto.

Cu câteva momente înainte de nașterea lui Naruto Uzumaki, un demon imens cunoscut sub numele de Kyuubi, Vulpea cu nouă coaste, a atacat Konohagakure, satul de frunze ascunse, și a făcut rău. Pentru a pune capăt ravagii lui Kyuubi, liderul satului, al patrulea Hokage, și-a sacrificat viața și a sigilat fiara monstruoasă din nou-născutul Naruto.

Locul 4: Naruto Shippuuden.

Au trecut doi ani și jumătate de când Naruto Uzumaki a părăsit Konohagakure, Satul de frunze ascunse, pentru o instruire intensă, în urma unor evenimente care au alimentat dorința sa de a fi mai puternică. Acum, Akatsuki, organizația misterioasă a ninjelor necinstite de elită, se apropie de planul lor măreț care ar putea amenința siguranța întregii lumi shinobi.

Locul 3: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Alchimia este legată de această lege a schimbului echivalent – ceva ce frații tineri Edward și Alphonse Elric își dau seama doar după ce au încercat transmutarea umană: actul interzis alchimiei. Ei plătesc un preț teribil pentru încălcarea lor – Edward își pierde piciorul stâng, Alphonse corpul său fizic. Doar prin jertfa disperată a brațului drept al lui Edward este capabil să aplice sufletul lui Alphonse unui costum de armură. Devastată și singură, speranța este ca ambii să se întoarcă în cele din urmă la corpurile lor originale, ceea ce îi oferă lui Edward inspirația de a obține membre metalice numite “automatil” și a deveni un alchimist al statului, alchimistul Fullmetal.

Locul 2: Attack on Titan.

Cu secole în urmă, omenirea a fost sacrificată până aproape de dispariție de creaturi umanoide monstruoase numite titani, forțând oamenii să se ascundă în frică în spatele zidurilor enorme concentrice. Ceea ce face ca acești uriași să fie cu adevărat terifianți este că gustul lor pentru carnea umană nu este născut din foame, ci ceea ce pare a fi din plăcere. Pentru a-și asigura supraviețuirea, rămășițele omenirii au început să trăiască în barierele defensive, ducând la o sută de ani fără o singură întâlnire cu titani. Cu toate acestea, acel calm fragil este curând distrus când un titan colosal reușește să încalce peretele exterior presupus impregnabil, reignând lupta pentru supraviețuire împotriva urâciunilor care mănâncă omul.

Locul 1: Death Note.

Un șhinigami, ca zeu al morții, poate ucide orice persoană – cu condiția ca ei să vadă chipul victimei și să scrie numele victimei într-un notebook numit Notă de moarte. Într-o zi, Ryuk, plictisit de stilul de viață shinigami și interesat să vadă cum un om ar folosi o notă de moarte, o lasă pe tărâmul uman.

Share Button

Kudo